Disclaimer

De informatie die op deze website wordt verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De inhoud die op deze website wordt gepresenteerd, inclusief maar niet beperkt tot voedingsinformatie, is gebaseerd op algemene kennis en onderzoek op het moment van schrijven.

De verstrekte informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd uw arts of gekwalificeerde zorgverlener voor vragen over een medische aandoening of dieetkwesties.

Het gebruik van enige informatie die op deze website wordt verstrekt, is volledig naar eigen goeddunken en verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, die voortvloeit uit het gebruik van of het vertrouwen op enige informatie of materialen die beschikbaar zijn op deze website.

Via deze website kunt u mogelijk linken naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of de goedkeuring van de meningen die daarin worden geuit.

Er wordt alles aan gedaan om de website soepel te laten draaien. Wij zijn echter niet verantwoordelijk en zullen niet aansprakelijk zijn als de website tijdelijk niet beschikbaar is door technische problemen buiten onze controle.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer.